Извънредно обучение на 27.06.2019г: Краен срок за работодателите във връзка с новите квоти за хора с увреждания

Уважаеми дами и господа,

 Обучението на което ви каним да се включите на 27.06.2019г.  е извънредно и е във връзка със засиления интерес към вече съвсем наближаващия краен срок 03.07.2019г. за прилагането на новите изисквания към работодателите, свързани с назначаването на лица с увреждания – процед ури по изпълнине или освобождаване от изискванията, алтарнативни мерки, компенсационни такси, глоби и т.н.

  Работодателите, които след 03.07.2019г., не са назначили лица с увреждания и не са освободени от това задължение, ще трябва задължително и ежемесечно да заплащат на Инспекция по труда парична компенсационна вноска в определен размер. По време на обучението ще бъдат разгледани различни варианти на прилагане на новите разпоредби, както и конкретните стъпки, които следва да предприемат работодателите в различните случаи.

Контрол по изпълнението на законовите разпоредби от страна на работодателите, ще се осъществава от Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“.

 Условия за участие – 110,00 лв. без ДДС за един участник.

  В таксата са включени: кафе, чай, минерална вода, сандвичи, сладки/соленки, уч. материали, поименни сертификати.

 Заявете своето участие на е-мейл: stm@team-code.org, като изпратите точните три имена на участника и данните на фирмата за фактура или се обадете на телефон 02/884 84 69.

 Обученията са с начален час 10.00ч. и се провеждат на адрес: гр. София, бул. Тотлебен-31, ет. 3, който се намира срещу входа на болница „Пирогов“.

Очакваме Ви!